Адвокат Порошенка здивував заявою про його допити у ДБР
Категорія
Політика
Дата публікації

Адвокат Порошенка здивував заявою про його допити у ДБР

Адвокат Порошенка здивував заявою про його допити у ДБР

П'ятий президент України Петро Порошенко не прибув на допит у Державне бюро розслідувань у вівторок, 21 січня, бо не отримав офіційної повістки. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За словами адвоката Ігоря Голованя, політик надасть свідчення детективам у п'ятницю, 24 січня.

"Ви зверніть увагу, що на сайті ДБР є повістки лише на 24 січня. Повідомлення є про 21-ше. Але повістка – документ – є лиш на 24-те. Сьогодні Порошенко не прийшов, бо не було виклику. Але вчора він сам прийшов, щоб отримати повістки і щоб усе було по закону. Отримав повістку на 24 січня і прийде свідчити 24 січня", - пояснив юрист-захисник.

Головань нагадав про необхідний триденний термін для надсилання повістки на допит. Тож його клієнт жодним чином не міг отримати виклик на вівторок.

Також адвокат наголосив на регулярних порушеннях з боку представників ДБР. Вони нібито надсилають документи через месенджер WhatsApp.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Держбюро розслідувань виступило з жорсткою заявою на адресу Петра Порошенка. Детективи вимагали від чинного народного депутата з'явитися на допиті в обидва дні - 21 та 24 січня. Йдеться про кримінальні справи щодо державної зради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?