В Ірані запропонували вбити Трампа за винагороду - шокуюча заява
Категорія
Світ
Дата публікації

В Ірані запропонували вбити Трампа за винагороду - шокуюча заява

В Ірані запропонували вбити Трампа за винагороду - шокуюча заява
Джерело:  online.ua

Представник іранського парламенту Ахмад Хамзе виступив із гучною заявою щодо вбивства президента США Дональда Трампа. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The New York Times.

За словами депутата, за цей вчинок "виконавець" отримає три мільйони доларів.

"Від імені жителів провінції Керман ми заплатимо три мільйони доларів винагороди будь-кому, хто вб'є Трампа", - заявив Хамзе у парламенті.

Законотворець не пояснив, чи пов'язане це оголошення із намірами духовної влади Ірану пригрозити американському лідеру.

Саме родом з провінції Керман був генерал Касем Сулеймані, якого вбили військові сили США. Командування здійснило ракетну атаку на автоколону іранського офіцера, коли той знаходився в Іраку.

Цей інцидент загострив протистояння на Близькому Сході. Американські бази на іракській землі зазнали кілька ударів-відповідей з боку Тегерана.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Дональд Трамп розповів нещодавно, що особисто стежив за атакою проти Сулеймані. Він нагадав, що відомий іранський командувач був старим ворогом Сполучених Штатів. Зокрема, він нібито говорив жахливі речі про країну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?