Microsoft підготував для усіх неймовірний сюрприз
Категорія
Технології
Дата публікації

Microsoft підготував для усіх неймовірний сюрприз

Microsoft підготував для усіх неймовірний сюрприз
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома компанія Microsoft повідомила неймовірну новину - вона заявила про старт конкурсу стартапів "The next Al Guardians". Згідно з його умовами, всі охочі можуть запропонувати своє бачення вирішення глобальної або локальної проблеми сфери освіти на основі штучного інтелекту. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт корпорації.

Що важливо, в ході заходу всі учасники будуть вчитись, зустрічатись, та обмінюватись порадами з провідними фахівцями в галузі ШІ.

"Запрошуємо охочих прийняти виклик Microsoft для пошуку методів, де за допомогою штучного інтелекту можна було б визначити й вирішити в процесі навчання будь-яку локальну або глобальну проблему освіти в навчальних закладах. Зберіть вашу кращу команду, що складається, як мінімум з 4-х студентів та 1 наукового співробітника", - пропонують в компанії.

Зверніть увагу на те, що для реєстрації на конкурс треба подати заявку до 25 січня поточного року. Головною умовою є наявність відеоролика до 3 хвилин з описом розв'язання проблеми освіти на основі ШІ.

Варто зазначити, що учасники конкурсу з перспективними роботами пройдуть в наступний етап, де треба буде підготувати демоверсію проєкту. П'ятірку найкращих команд представлять в кінці травня в Будапешті. Переможці також відвідають триденні інтенсивні курси по ШІ від провідних експертів галузі та отримають останні версії пристроїв Surface Pro від Microsoft.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  всесвітньо відомий IT-гігант, компанія Microsoft, запустила унікальний проект,  в ході якого спеціалісти навчать штучний інтелект виявляти хвороби у людей на ранніх стадіях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?