У ДБР примусово притягнуть Порошенка до допитів
Категорія
Політика
Дата публікації

У ДБР примусово притягнуть Порошенка до допитів

У ДБР примусово притягнуть Порошенка до допитів
Джерело:  Укрінформ

Детективи Державного бюро розслідувань оголосили про початок примусового приводу колишнього президента України Петра Порошенка на допити. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За словами керівника слідчого відділу центрального апарату бюро Олега Корецького, приводом стало ігнорування політиком допиту 21 січня. Порошенко нібито отримав відповідні повістки за адресою реєстрації та Верховної Ради.

"Крім того, учора, коли він з’явився без попередження і виклику ДБР, йому так само було наголошено на необхідності явки сьогодні на 10.30 на допит як свідка. Однак він без поважних причин не з’явився сьогодні на допит. Відповідно, слідчі готують матеріали для виконання примусового приводу Порошенка", - пояснив представник бюро.

Нагадаємо, Порошенка викликали на допити 21 та 24 січня.

Як повідомляв ONLINE.UA, адвокат експрезидента Ігор Головань зазначив, що виклик на допит 21 січня було зроблено з порушенням. Зокрема, його клієнту не надали офіційної повістки, яку повинні надсилати щонайменш за три дні до події. Порошенко, згідно з законом, прибуде на допит 24 січня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?