В Кабміні анонсували дивний розпродаж
Категорія
Україна
Дата публікації

В Кабміні анонсували дивний розпродаж

В Кабміні анонсували дивний розпродаж
Джерело:  online.ua

Міністр юстиції Денис Малюська виступив з гучною заявою. Чиновник наголосив, що в Україні слід розпочати розпродаж в'язниць. За його словами, виручені кошти мають піти на покращення умов утримання в'язнів. Про це він розповів в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

Денис Малюська запевняє, що наразі в Україні діє значно більше в’язниць, аніж потрібно – істотно більше.

"Ми цілком можемо розпочати розпродаж тюрем. Якщо ми домовимося про механізм, щоб ці кошти не йшли в загальний фонд бюджету, а якимось чином акумулювались, щоб частину хоч можна було б витратити на поліпшення інфраструктури", - наголосив очільник відомства.

Варто зазначити, що нещодавно Денис Малюьска запевняв, що третину з усіх українських в’язниць слід закрити, адже їх забагато та вони не є заповненими. Він також підкреслив, частину закритих в'язниць передадуть на приватизацію, частину – Збройним силам, решту будуть консервувати.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Малюська відверто зізнався, що його абсолютно не влаштовує зарплата на посаді і він розглядає варіант пошуку іншої роботи. У жовтні чиновник розповів, що отримує зарплату "приблизно 17 тисяч гривень", з того часу винагороду міністру юстиції було підвищено до 29 тисяч гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?