Офіс Зеленського сколихнув новий гучний конфлікт - ЗМІ
Категорія
Політика
Дата публікації

Офіс Зеленського сколихнув новий гучний конфлікт - ЗМІ

Офіс Зеленського сколихнув новий гучний конфлікт - ЗМІ

Очільник ОПУ Андрій Богдан не прийшов на церемонію прощання із загиблими в авіакатастрофі в Ірані через сварку з позаштатним радником глави держави Андрієм Єрмаком. Це зазначається в новому матеріалі "Української правди"  "Президент в тумані. Зеленський між Богданом і Єрмаком", передає ONLINE.UA.

Анонімні джерела видання стверджують,що відсутність Богдана 19 січня у "Борисполі" стала наслідком конфлікту з Єрмаком. Мовляв, глава ОПУ, узгоджуючи деталі заходу, розмістив позаштатного радника президента у другий ряд – за спинами спікера, президента і прем'єра, де тому і годилося б бути, згідно з дипломатичним протоколом.

"Але Єрмак, який відповідав за вирішення "іранської кризи", і який доклав чимало зусиль для того, щоб загиблі повернулись додому, вважав, що Богдан чинить несправедливо, про що і заявив президенту. Зеленський заступився за свого помічника. А глава ОПУ на це нібито сказав: "Тоді не прийду я", і таки не прийшов", - передає видання.

Варто звернути увагу на те, що ця дрібна сварка не є епізодичною. Несприйняття Богданом і Єрмаком один одного переросло в перманентний побутовий конфлікт через різні характери та різні погляди на події в Україні.

Як відомо, Богдан був драйвером зміщення мера Києва Віталія Кличка і розділення посади мера Києва та керівника КМДА, щоб президент міг призначити туди свою людину. Тоді як Єрмак переконав Зеленського, що мера чіпати не варто і до осені 2020 року про вибори в Києві краще взагалі не думати. Що цікаво, різними були позиції Богдана та Єрмака стосовно заяви про відставку Олексія Гончарука.

"Керівник Офісу президента відразу був проти звільнення Гончарука. Водночас Єрмак не підтримав відкрито відставку прем'єра, але, кажуть, змусив Зеленського хоча б оцінити таку можливість", - додає видання.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно  Богдан оновив головне фото на своїй фейсбук-сторінці, яке шокувало користувачів мережі. На світлині держпосадовець постав з вибитими зубами і синцями на обличчі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?