Зустріч Зеленського та Путіна: журналіст вразив новим прогнозом
Категорія
Політика
Дата публікації

Зустріч Зеленського та Путіна: журналіст вразив новим прогнозом

Зустріч Зеленського та Путіна: журналіст вразив новим прогнозом
Джерело:  online.ua

23 січня український лідер Володимир Зеленський може зустрітися із очільником Кремля Володимиром Путіним. За попередніми даними, їхня зустріч пройде у Ізраїлі, адже президенти туди мають прибути на Форум пам’яті Голокосту. Такими даними поділився російський журналіст Олексій Венедіктов в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

“В Ізраїлі завтра (23 січня) відбудеться зустріч президентів Росії та України. А де ж ще їм зустрічатися", – написав він.

Варто звернути увагу на те, що деякі телеграм-канали, що публікують “інсайди”, цю інформацію підтвердили. Окрім того, є дані, що зустріч сторін готує помічник українського гаранта Андрій Єрмак. В ОПУ кажуть, що у програмі візиту Зеленського до Ізраїлю його зустріч із Путіним попередньо не була запланованою, однак пообіцяли пізніше уточнити цю інформацію.

Варто зазначити, що підстави для зустрічі Зеленського та Путіна все ж є. Згідно з офіційною інформацією, обидвоє у цей час справді перебуватимуть у Ізраїлі. Щодо українського лідера, то 23 – 24 січня тут він перебуватиме з робочим візитом. Мета візиту – участь у пам’ятних заходах у межах Світового форуму Голокосту, присвяченого 75-й річниці звільнення концтабору Аушвіц.

Згідно з повідомленням ОПУ, у межах свого візиту до Ізраїля Зеленський має провести перемовини з керівництвом цієї близькосхідної країни та зустрітися з представниками ізраїльських ділових кіл.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Путін заявив, що альтернативи Мінським угодам по Донбасу немає  — Україна повинна прийняти закон про особливий статус Донбасу на безстроковій основі і включити його в Конституцію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?