Несподівані новини: Apple планує випустити дешеві версії iPhone
Категорія
Технології
Дата публікації

Несподівані новини: Apple планує випустити дешеві версії iPhone

Несподівані новини: Apple планує випустити дешеві версії iPhone
Джерело:  online.ua

У корпорації Apple задумали випустити нову лінію бюджетних iPhone. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

За відомостями джерел агентства, виробництво нових пристроїв почнеться вже цього лютого.

Презентація нової моделі "Айфон" відбудеться, як очікують, вже у березні. Вона стане першою з часів запуску iPhone SE, який коштував 399 доларів США.

Неофіційні дані вказують на схожість свіжої бюджетної версії з iPhone 8. Вона матиме діагональ дисплею у 4,7 дюйма.

Нова модель Touch ID матиме кнопку "Додому", але не смартфон загалом не матиме Face ID. Його процесор буте аналогічним до чинного флагмана iPhone 11.

Наразі невідомо, за якою ціною Apple розповсюджуватиме пристрій. Окрім цієї новинки корпорація незабаром готує випуск смартфону з технологією 5G, скорішим процесором та новими 3D-камерами.

Нагадаємо, остання модель iPhone вийшла на ринок 2019 року. Вона отримала незвичний дизайн завдяки зовнішності потрійної камери на тильному боці.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно інші закордонні видання проінформували про підготовку випуску нових моделей iPhone в Apple. Тайванський постачальник девайсів стверджує, що йдеться про щонайменш шість нових різновидів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?