Продовження "Матриці": Х'юго Вівінг пояснив, чому не гратиме агента Сміта
Категорія
Культура
Дата публікації

Продовження "Матриці": Х'юго Вівінг пояснив, чому не гратиме агента Сміта

Продовження "Матриці": Х'юго Вівінг пояснив, чому не гратиме агента Сміта
Джерело:  online.ua

Актор Х'юго Вівінг підтвердив, що не може брати участь у створенні продовження кінофраншизи "Матриця". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Time Out.

За словами "агента Сміта", майже водночас він отримав дві цікаві пропозиції. Перша з них стосувалася сиквелу до "Матриці", а інша - театральної вистави "Візит". Актор зробив вибір на користь останньої.

"У мене була пропозиція, а потім пропозиція прийшла від "Матриці", тому я знав, що її будуть знімати, але у мене не було дат. Я думав, що можу встигнути взяти участь у двох", - пояснив Вівінг.

Він зазначив, що намагався не квапитися та дочекатися термінів проєкту "Матриця".

"Я був на зв'язку з Ланою Вачовські, але зрештою вона вирішила, що дати не узгоджуються. Ми перебирали дати, а потім вона ніби як передумала. Вони вирішили рухатися вперед без мене", - підкреслив актор.

Нагадаємо, інформація щодо розробки нового фільму у всесвіті "матриці" нещодавно сколихнула світ кіно й фанатів. Наразі про спрямованість сюжету чи інші серйозні деталі невідомо майже нічного.

Як повідомляв ONLINE.UA, легендарний фільм "Мовчання ягнят", який розповідає про одного з найвідоміших кіноманіяків, отримає сиквел. Відомо, що виробництвом серіалу займеться телеканал CBS. Сюжет розгортатиметься у 1993 році, через деякий час після завершення оригінальної стрічки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?