Зеленський провів важливу зустріч у Давосі - подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський провів важливу зустріч у Давосі - подробиці

Зеленський провів важливу зустріч у Давосі - подробиці
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський провів ділову зустріч з директоркою-розпорядницею Кристаліною Георгієвою у швейцарському Давосі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на президентську пресслужбу.

За офіційними даними, переговори відбулися під час заходів Всесвітнього економічного форуму. Учасниками їх також стали прем'єр-міністр Олексій Гончарук та міністерка фінансів Оксана Маркарова.

"Провів дуже конструктивну зустріч з директоркою-розпорядницею МВФ Кристаліною Георгієвою. Ми обговорили досягнутий прогрес у програмі реформ України за такий нетривалий термін та продовжимо співпрацю для досягнення найкращого майбутнього українців", - стверджується у Twitter-акаунті Зеленського.

Нагадаємо, український президент прибув у Давос у середу, 22 січня. Він проведе там кілька зустрічей з іноземними лідерами та представниками світових організацій.

Вже у четвер, 23 січня, Зеленський спрямує до Ізраїлю для участі у заходах на честь Всесвітнього форуму пам'яті Голокосту.

Як повідомляв ONLINE.UA, голова України у Давосі на полях форуму вже провів зустріч з гендиректором компанії Cargill Inc. Девідом Макленнаном. Він закликав підприємця до більшого інвестування в українські проєкти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?