Неможливо домовитися: Сенцов дав пораду Зеленському
Категорія
Політика
Дата публікації

Неможливо домовитися: Сенцов дав пораду Зеленському

Неможливо домовитися: Сенцов дав пораду Зеленському
Джерело:  news.liga.net

Відомий український режисер та колишній бранець кремля Олег Сенцов на Всесвітньому економічному форумі в Давосі заявив, що глава держави Володимир Зеленський хоче домовитися з очільником Кремля Володимиром Путіним, однак він наголосив, що з Путіним неможливо домовитися. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Новое время".

"Путін хоче миру. Для нього це дуже зручно, тому що він демонструє всюди що ведуться переговори, що ми не такі агресори, що ми за мир з Україною, що у нас вже все добре, є внутрішній конфлікт, але зараз ми розберемося. І це слабка позиція. Путін грає в довгу гру - дуже серйозну, дуже складну. Це дуже небезпечний, сильний противник і абсолютно жорстокий. Потрібно розуміти, з ким ти маєш справу. Або пан Зеленський не зовсім розуміє, з ким він має справу, або вважає, що він зможе це зробити. У Баканова (глави СБУ) така ж позиція, я з ним спілкувався. Дуже дивно чути від дорослих людей, що вони в це вірять", - заявив Сенцов.

За його словами, український лідер Володимир Зеленський хоче привернути симпатію Путіна і якось з ним домовитися, а Путін - людина, яку неможливо до себе розташувати.

Варто звернути увагу на те, що нещодавно в інтерв'ю Зеленський розповів, що російський колега Володимир Путін розуміє його позицію про те, що Україна є незалежною країною. Він також зазначив, що з Путіним у нього "почався діалог", було кілька телефонних дзвінків, відбулася зустріч у Нормандському форматі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Сенцов жорстко розкритикував Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?