Кілька політиків з РФ намагалися потрапити в Україну - що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

Кілька політиків з РФ намагалися потрапити в Україну - що відомо

Кілька політиків з РФ намагалися потрапити в Україну - що відомо
Джерело:  online.ua

За один день - у середу, 22 січня - в Україну намагалися потрапити троє російських політиків. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Державну прикордонну службу.

За офіційними даними, росіяни прибули у київські аеропорти "Бориспіль" та "Жуляни". Одним з прибувших став представник пропутінської партії "Єдиная Россия". Раніше він працював на посаді мера в одному з російських облцентрів.

Росіянина не пропустили в Україну з Лондона, бо він не зміг пояснити мету свого візиту. Вранці у четвер, 23 січня, він вилетів до Німеччини.

"Ще двоє російських політиків не змогли пройти прикордонний контроль в пункті пропуску "Київ (Жуляни)". Учора ввечері вони прилетіли рейсом із Мінська. Один із візитерів також представник "Єдиной России", інший – компартії РФ. Обидва повідомили, що начебто прибули в Київ з метою участі в конференції. Наразі їх повернуто зворотним рейсом", - відзначили у ДПСУ.

Нагадаємо, в Україну нещодавно не пустили групу російських артистів, які планували виступити з гастролями. Фігуранти інциденту - фактично поплічники кремлівського режиму, які підтримали агресію проти нашої держави.

Як повідомляв ONLINE.UA, вже з 1 березня 2020 року українці не зможуть виїхати в РФ з одним лише внутрішнім паспортом. Український уряд впровадив нові зміни, за якими для вызиту у країну-агресорку необхідно мати біометричний закордонний паспорт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?