Кабмін повідомив шокуючі новини про міграцію з України
Категорія
Україна
Дата публікації

Кабмін повідомив шокуючі новини про міграцію з України

Кабмін повідомив шокуючі новини про міграцію з України

З України протягом останньої декади виїхали майже 4 мільйони громадян. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За словами міністра Кабміну Дмитра Дубілета, йдеться частково про заробітчан, які не повернулися на батьківщину.

"Якщо я не помиляюсь, то за останні 10 років у нас вийшло мінус 4 млн людей, але, мабуть, цього цитувати не потрібно, бо це не точно. Десь 3,8 млн людей за останні 10 років. Це ті люди, які не повернулись, тому що вони залишились заробітчанами або з іншої причини – це ж відкрите питання. Це відкрита статистика", - зазначив посадовець.

Нагадаємо, багато українців виїхали за кордон після того, як Євросоюз узгодив безвізовий режим у 2017 році.

Напередодні Нового року уряд провів тестовий перепис населення. Він виявив, що на початку грудня в України мешкають трохи понад 37 мільйонів людей.

Як повідомляв ONLINE.UA, Дмитро Дубілет виступив зі спеціальним брифінгом щодо ситуації з населенням в Україні. Він проінформував, що проведення перепису навіть у тестовому режимі супроводжувалося складнощами. Майже чверть українців просто не відкривала двері організаторам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?