Невідомий коронавірус: у Китаї "закрили" одразу три міста
Категорія
Світ
Дата публікації

Невідомий коронавірус: у Китаї "закрили" одразу три міста

Невідомий коронавірус: у Китаї "закрили" одразу три міста
Джерело:  online.ua

У Китаї спалах невідомого раніше коронавірусу спричинив закриття одразу трьох міст. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.

За інформацією видання, місцева влада відправила у "карантин" міста Ухань, столицю регіону Хубей, а також Хуанган й Ечжоу. Загальне населення їх сягає 20 мільйонів мешканців. Наразі у містах призупинено рух автобусами, метрополітеном, аеропортами й залізницею.

Станом на день у четвер, 23 січня, на території КНР зафіксовано 633 випадків захворювання новим коронавірусом. З пацієнтів 95 залишаються у критичному стані. Щонайменш 17 загинули внаслідок ускладнень.

Джерело розповсюдження знаходиться в Ухані. наразі у місті майже усі супермаркети спустіли. Мешканці роблять запаси найнеобхіднішого й відсиджуються по домівках.

Випадки захворювання також зафіксовані за межами Китаю. Вірус виявлено у США, Південній Кореї, Тайвані, Таїланді, Японії, Макао, Гонконзі.

Як повідомляв ONLINE.UA, за останніми даними, викликати спалах коронавірусу могло вживання у їжу змій. Ці рептилії - дуже поширений продукт в окремих китайських регіонах. Зокрема, йдеться про китайську кобру та китайського крайта.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?