Я не можу зрадити: Лукашенко вразив заявою про РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Я не можу зрадити: Лукашенко вразив заявою про РФ

Я не можу зрадити: Лукашенко вразив заявою про РФ
Джерело:  online.ua

Президент білорусі Олександр Лукашенко заявив, що не може зрадити свою країну та "розчинити" її незалежність. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на БЕЛТА.

За словами державного лідера, неприпустимо на серйозному рівні говорити про об'єднання республіки з іншою країною.

"У нас є своя країна. Ми суверенні й незалежні. Ми своїм мозком та руками, що змогли, заробили, будуємо свою країну. Ми не можемо бути частиною будь-якої країни. Я не можу вас зрадити й розчинити Білорусь, нехай навіть у нашій братській Росії", - стверджує Лукашенко.

Він нагадав про свої переговори з президентом РФ Володимиром Путіним, під час яких наголошував на неможливості об'єднання.

"Навіть якщо я на це піду, білоруси мене з'їдять протягом одного року після ухвалення подібного рішення", - додав президент.

Лукашенко також підкреслив, що не хоче бути останнім очільником Білорусі. Втім, він також нагадав про близький зв'язок республіки з росіянами.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно білоруський лідер заявив, що російська влада нібито лякає Мінськ зависокими цінами на нафту у світі. Уряд республіки попри такі заяви все ж планує випробувати постачання ресурсу з інших країн, окрім РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?