Україна отримає нову потужну допомогу від ЄС - відповідь Гончарука
Категорія
Економіка
Дата публікації

Україна отримає нову потужну допомогу від ЄС - відповідь Гончарука

Україна отримає нову потужну допомогу від ЄС - відповідь Гончарука
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив про плани залучення 26 мільйонів євро допомоги від Євросоюзу на окремі напрямки. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Telegram-канал посадовця.

За його словами, гроші використають для впровадження більш прозорого управління ресурсами сільського господарства. Також допомогу спрямують на земельну реформу.

"Схвалили проєкт Угоди про фінансування заходу "Підтримка ЄС для розвитку сільського господарства та малих фермерських господарств в Україні", - зазначив Гончарук.

Очільник уряду пояснив, що Брюссель готовий допомогти Києву у проведенні інституційної та секторальної сільського господарства, підтримці малого фермерства, а також проведенні земельної реформи.

Нагадаємо, нещодавно Гончарук відвідав швейцарський Давос з нагоди Всесвітнього економічного форуму. За результатами переговорів з інвесторами та іноземними партнерами українська сторона узгодила низку ініціатив.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український прем'єр анонсував внесення у Верховну Раду нового законопроєкту, який торкнеться буквально кожного громадянина. Документом уряд пропонує ввести механізм компенсації витрат у разі їх затримки - заробітних плат, стипендій, пенсій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?