Влада Китаю прийняла жорстке рішення через невловимий вірус - що відомо
Категорія
Світ
Дата публікації

Влада Китаю прийняла жорстке рішення через невловимий вірус - що відомо

Влада Китаю прийняла жорстке рішення через невловимий вірус - що відомо
Джерело:  online.ua

У міністерстві культури й туризму КНР прийняли рішення тимчасово заборонити продаж турів на території країни. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

Ініціатива цілком пов'язана з розповсюдженням небезпечного коронавірусу. Неофіційні дані станом на п'ятницю, 24 січня, говорять про щонайменш 25 загиблих. Сотні інших людей інфіковані.

Рішення ухвалили у період святкування китайського нового року. У ці дні мільйони жителів країни подорожують, що підвищує ризики розповсюдження вірусу. Очікується, що жорсткі заходи спричинять чималий удар по туристичній індустрії.

Заборона також торкнулася туристичних пакетів в інші країни. За відомостями агентства, китайські громадяни - найбільший сектор прибутку у галузі на всій планеті. Протягом 2018 року вони витратили близько 130 мільярдів доларів за кордоном під час подорожей.

Нагадаємо, китайська влада в останні дні фактично ізолювала кілька міст, серед яких Ухань - джерело коронавірусу.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Сполучених Штатах терміново скасували візит групи китайських школярів за обміном. Занепокоєні батьки разом з дирекцією однієї зі шкіл прийняли рішення не проводити заплановані заходи, хоча іноземні гості вже прибули.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?