В уряді зробили термінову заяву про коронавірус в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

В уряді зробили термінову заяву про коронавірус в Україні

В уряді зробили термінову заяву про коронавірус в Україні

Голова Кабінету міністрів Олексій Гончарук прокоментував ситуацію з розповсюдженням смертельного коронавірусу у світі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За його словами, українцям не слід переживати через спалах захворювання. З такою заявою посадовець виступив під час брифінгу.

"Станом на сьогодні жодних підстав для переживань в Україні немає, немає жодного підтвердженого, зафіксованого випадку подібного захворювання на території України", - підкреслив Гончарук.

Нагадаємо, відомості про невідомий вірус з'явилися ще у грудні 2019 року. Джерелом його розповсюдження став китайський мегаполіс Ухань.

Спочатку фахівці стверджували, що передача вірусу поміж людьми не можлива. Пізніше цю інформацію скоригували та підтвердили - інфекція розповсюджується. Наразі відомо про закриття кількох китайських міст для запобігання інших спалахів.

Симптоми захворювання - слабкість, лихоманка, головний біль та підвищення температури тіла.

Як повідомляв ONLINE.UA, китайська влада заборонила продаж туристичних турів всередині країни та за кордон. Ситуація з коронавірусом ускладнена через святкування місцевого нового року - мільйони людей подорожують містами КНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?