Ейфелеву вежу раптово закрили для туристів - відома причина
Категорія
Світ
Дата публікації

Ейфелеву вежу раптово закрили для туристів - відома причина

Ейфелеву вежу раптово закрили для туристів - відома причина
Джерело:  online.ua

Ейфелеву вежу у Парижі закрили для відвідування туристів у п'ятницю, 24 січня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Le Figaro.

За відомостями медіа, тимчасове закриття пов'язане з масовими протестами, які охопили французьку столицю. Причина демонстрацій - невдоволення пенсійною реформою.

До акцій протесту приєднався обслуговуючий персонал Ейфелевої вежі. Без цих робітників жодна людина не може потрапити до об'єкта.

"Через те, що частина персоналу долучилася до страйку, відвідувачі не зможуть почуватися у безпеці під час підйому на вежу", - цитує видання заяву відповідальної організації.

Втім, площа перед вежею жодним чином не обмежена. Загалом під час страйків у Парижі останнього часу об'єкт закривали тричі.

Загально національний страйк у Франції триває з 5 грудня. Французи виступили проти нововведень, які позбавлять їх певних соціальних привілеїв.

Як повідомляв ONLINE.UA, дружина французького президента Еммануеля Макрона розповіла, що у політика часом виникає нетактовний підхід до спілкування з людьми. Така відірваність від реальності завдає шкоду сімейному іміджу, якого позбутися не так просто.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?