Вас бачать: Лукашенко зробив попередження власникам смартфонів
Категорія
Світ
Дата публікації

Вас бачать: Лукашенко зробив попередження власникам смартфонів

Вас бачать: Лукашенко зробив попередження власникам смартфонів
Джерело:  online.ua

Білоруський лідер Олександр Лукашенко відверто зізнався, що не використовує мобільний телефон та інші пристрої заради безпеки. З такою заявою політик виступив під час візиту в білоруське місто Шклов. Окрім того, президент зазначив, що навіть не має при собі мобільного телефону. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Белта".

"Дивлюся: мої колеги-президенти сидять, тикають у ці "айфони" та інше. Я цим не займаюся. Я знаю, що таке безпека. Справа навіть не в цьому: у мене є кому цим займатися", - заявив Лукашенко.

За словами білоруського лідера, якщо хтось йому і дзвонить по мобільному телефону, то ад'ютант його приносить.

"Але я майже по зв'язку з цим не розмовляю. Зараз ці гаджети у вас в кишені, і, де б ви не були, вас бачать ті, хто треба. Вам цього хочеться? Ні", - наголосив президент.

Окрім того, політик також згадав про негативний вплив радіохвиль на здоров'я людини і можливої небезпеки штучного інтелекту.

Варто зазначити, що 24 січня Олександр Лукашенко виступив ще з однією жорсткою та безкомпромісною заявою. Він наголосив, що Білорусь не стане частиною іншої країни – навіть "братньої Росії", білоруси цього не приймуть.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Білорусь може обмежити ввезення продуктів з Росі ї у відповідь на аналогічні дії Москви. Мінськ хоч і хоче дружити з Москвою, але в будь-який момент може і відповісти на безпардонні і нахабні кроки російської влади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?