Рікі Мартін підкорює мережу кліпом на пісню Tiburones
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Рікі Мартін підкорює мережу кліпом на пісню Tiburones

Рікі Мартін підкорює мережу кліпом на пісню Tiburones
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий співак Рікі Мартін уже багато років не втомлюється дивувати своїх фанатів хітами та яскравими кліпами. Так, артист нещодавно випустив нову довгоочікувану пісню "Tiburones", а також кліп на неї, яка за декілька годин змогла зібрати сотні тисяч переглядів, тисячі лайків та коментарів, повідомляє ONLINE.UA.

У відеоролику Мартін проходить крізь поліцейський загін, готовий розганяти мітингувальників людей. Варто звернути увагу на те, що все це нагадує недавній кліп Оззі Осборна. Однак у своєму кліпі артист і співтовариші налаштовані більш доброзичливо. Демонстранти змушують поліцейських відмовитися від виконання наказів виключно завдяки силі любові.

"Те, що я хотів цим відео показати - це відобразити дуже універсальну історію, і саме тому я хотів зняти її в Пуерто-Ріко. І пісня, і відео втілюють в собі всі емоції, енергію і почуття, які є символічними, коли ми збираємося разом", - прокоментував свою нову роботу талановитий артист.

Шанувальники позитивно оцінили кліп та залишили чимало коментарів.

"Яка чудова ідея - нагадати усім нам, що ми люди і повинні поважати інших; кліп надихає і піднімає настрій; Рікі - талановитий та красивий! як приємно, що він стільки років дарує нам якісний неймовірний контент; таких робіт має бути більше, тому що люди мають схаменутися", - пишуть користувачі мережі в коментарях до відео.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  гурт KAZKA підкорює Україну новим хітом "Колишні". Ця пісня стала четвертою з другої студійної платівки музичного колективу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?