Масові мінування повернулися у Київ - що відбувається (оновлено)
Категорія
Події
Дата публікації

Масові мінування повернулися у Київ - що відбувається (оновлено)

Масові мінування повернулися у Київ - що відбувається (оновлено)
Джерело:  online.ua

Метрополітен Києва зазнав удару від зловмисників-мінерів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу КП "Київський метрополітен".

Станом на 19:05 правоохоронці провели всі необхідні перевірки у київській підземці. За результатами пошукових операцій вибухонебезпечних предметів не було виявлено. Всі станції працюють у звичайному режимі.

За офіційними даними, на кількох станціях підземки шукали вибухівку.

"У зв'язку з анонімним дзвінком щодо мінування станцій правоохоронці проводять почергово перевірку станцій "Хрещатик", "Площа Льва Толстого", "Палац спорту", "Золоті ворота", "Театральна" з тимчасовим закриттям станцій", - проінформували у службі метрополітену.

Нагадаємо, це випадок вже другий від початку 2020 року. Останні анонімні повідомлення щодо мінування столичних станцій метро зафіксовано 10 січня. Тоді зловмисники фактично заблокували "Хрещатик" разом з переходом на "Майдан Незалежності".

Також значна хвиля "мінування" зареєстрована у святковий період - 29 грудня. Тоді також під удар потрапила станція "Хрещатик".

Як повідомляв ONLINE.UA, київський мер Віталій Кличко у п'ятницю, 24 січня, виступив з роз'яснювальною заявою щодо будівництва нових станцій метрополітену. За його словами, процес розширення Сирецько-Печерської лінії триває згідно з планом, без жодних інцидентів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?