Чому Зеленський та Путін не зустрілися - пояснення експерта
Категорія
Політика
Дата публікації

Чому Зеленський та Путін не зустрілися - пояснення експерта

Чому Зеленський та Путін не зустрілися - пояснення експерта
Джерело:  24 канал

Військовий експерт Олег Жданов переконаний, що зустріч українського лідера Володимира Зеленського і очільника Кремля Володимира Путіна в Ізраїлі не відбулася через те, що з якихось причин сторони не змогли домовитися. За його словами, швидше за все, потепління відносин не буде. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Жданов звернув увагу на те, що Путін на саміті "нормандської четвірки" Парижі все сказав: до наступної зустрічі Україна повинна прийти з конкретними результатами. Внести в своє законодавство формулу Штайнмаєра. Тобто, надати ОРДЛО особливий статус.

"Для України внесення змін до Конституції і надання ОРДЛО особливого статусу – нездійсненна умова. Відповідно, наступна зустріч у нормандському форматі наразі під питанням", - поділився своїм прогнозом експерт.

Окрім того, він додав, що складно спрогнозувати, чи відбудеться подальший обмін полоненими. На думку Жданова, обмін полоненими - нескінченний процес. Росія і окупаційна влада в ОРДЛО постійно незаконно затримуватимуть наших громадян. Питання, кого на обмін видаватиме Україна.

Що цікаво, нещодавно помічник очільника Кремля Юрій Ушаков почав стверджувати, що український лідер Володимир Зеленський просив про зустрічі з російським колегою Володимиром Путіним під час візиту до Ізраїлю.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Сенцов на Всесвітньому економічному форумі в Давосі заявив, що глава держави Володимир Зеленський хоче домовитися з очільником Кремля Володимиром Путіним, однак він наголосив, що з Путіним неможливо домовитися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?