Є прогрес: в Кремлі здивували оцінкою відносин Путіна і Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Є прогрес: в Кремлі здивували оцінкою відносин Путіна і Зеленського

Є прогрес: в Кремлі здивували оцінкою відносин Путіна і Зеленського
Джерело:  online.ua

У відносинах президентів Росії і України Володимира Путіна і Володимира Зеленського є видимий прогрес. Лідери утановілі ефективний контакт, який має позитивні результати. Про це заявив спікер Кремля Дмитро Пєсков в ефірі російського ТБ, передає ONLINE.UA.

"Між двома президентами, власне, вже встановлений робочий контакт, досить ефективний, як показали останні події. Сам по собі контакт не є чимось незвичайним, нічим сенсаційним. Це скрупульозний робочий процес", - оцінив відносини Путіна і Зеленського Пєсков .

Прес-секретар президента РФ також зазначив, що можливість зустрічі Путіна і Зеленського "вентилювалася" в Єрусалимі на форумі пам'яті жертв Голокосту 23 січня, але в рамках багатостороннього заходу "окрему зустріч просто фізично, на жаль, організувати неможливо".

Слід зазначити, що раніше Пєсков повідомляв, що найближчим часом зустріч президентів Росії і України, Володимира Путіна і Володимира Зеленського, не планується. За словами представника Кремля, якщо президенти вважатимуть за необхідне, то їх зустріч може бути узгоджена в будь-який момент.

Нагадаємо, Зеленський раніше розкривав подробиці своїх переговорів з Путіним і оцінював ставлення президента Росії до нього і Україні. На думку українського лідера, Путін розуміє позицію Зеленського про те, що Україна - велика незалежна країна. Це, за словами президента України підтверджує і те, що діалог з Путіним почався і вже приніс результати.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що помічник Путіна стверджував, що Зеленський просив зустрічі з президентом Росії в Ізраїлі. Юрій Ушаков стверджував, що запит надходив і відмови не його не було.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?