В Ірані в повітрі загорівся пасажирський літак - перші подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

В Ірані в повітрі загорівся пасажирський літак - перші подробиці

В Ірані в повітрі загорівся пасажирський літак - перші подробиці
Джерело:  online.ua

У неділю, 26 січня, в Ірані сталася нова ПП з пасажирським літаком - лайнер загорівся в повітрі відразу після зльоту. Відомо, що літак вдалося екстрено посадити, а пасажирів евакуювати. Подробиці аварійної ситуації з пасажирським літаком в Ірані повідомляє ONLINE.UA з посиланням на агентство Mehr.

Відомо, що літак загорівся в повітрі через кілька хвилин після зльоту з аеропорту адміністративного центру провінції Голестан, міста Горган, розташованого на півночі Ірану. Лайнер виконував внутрішній рейс по країні в Тегеран.

Пілотам, за даними джерела, вдалося посадити літак, завдяки чому ніхто з пасажирів і членів екіпажу, кількість яких не уточнюється, не постраждав. Який літак загорівся в Ірані і яка авіакомпанія виконувала рейс, поки невідомо.

Це не перший аварійний інцидент в Ірані після авіакатастрофи МАУ. Напередодні пасажирський літак іранської авіакомпанії Iran Airtour через технічні неполадки вимушено сів в Тегерані, звідки він вилетів до Стамбулу, тоді ніхто не постраждав.

Нагадаємо, 8 січня в Ірані сталася катастрофа з українським літаком авіакомпанії МАУ. Лайнер, який прямував з Тегерана до Києва, був збитий іранською бойовою ракетою через кілька хвилин після зльоту. В результаті літак зазнав аварії - на його борту знаходилося 176 чоловік, всі вони загинули.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський зробив несподіване зізнання про катастрофу МАУ в Ірані. Президент України повідомив, що влада спочатку знала, що літак був збитий іранською ракетою, але не могла про це говорити, тому що не було доказів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?