Треба ще більше: Зеленський виступив з важливою заявою по Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

Треба ще більше: Зеленський виступив з важливою заявою по Донбасу

Треба ще більше: Зеленський виступив з важливою заявою по Донбасу
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський нагадав українцям та міжнародній спільноті, що війна на Донбасі триває, і її треба намагатися завершити з іще більшими зусиллями. Саме так глава держави прокоментував загибель двох українських військових в зоні ООС 26 січня. Своєю позицією президент поділився в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

"Сьогодні на Донбасі загинуло двоє наших хлопців. Один під час обстрілу, другий – підірвався. Це означає, що війна триває. І що ще з більшими зусиллями треба намагатися її завершити. Цього року вже одинадцять військових загинули у боях. Розділяю біль кожного, кого не оминула страшна втрата близької людини", - написав Володимир Зеленський.

Як відомо, в вечірньому зведенні 26 січня пресцентр ООС повідомив, що в результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув та один отримав бойову травму. Також внаслідок підриву на вибуховому пристрої ще один військовий загинув та один отримав бойову травму.

Варто звернути увагу на те, що нещодавно помічник президента Росії Владислав Сурков раптово пішов у відставку. Він покинув свій пост на державній службі через зміну курсу російського керівництва на українському напрямку. Як відомо, Сурков був "сірим кардиналом" Путіна на Донбасі з 2013 року. Крім українського питання, він курирував Абхазію і Південну Осетію.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Зеленський розкрив подробиці переговорів з Путіним. Він вважає, що президент Росії розуміє позицію українського лідера про те, що Україна — незалежна країна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?