В Ірані сталася нова аварія з лайнером - що відомо
Категорія
Світ
Дата публікації

В Ірані сталася нова аварія з лайнером - що відомо

В Ірані сталася нова аварія з лайнером - що відомо
Джерело:  online.ua

Пасажирський літак компанії Caspian Airlines опинився посеред пожвавленої автодороги в Ірані внаслідок невдалого старту. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

За інформацією телеканалу, інцидент стався вранці у понеділок, 27 січня. Лайнер зійшов зі злітно-посадкової смуги на шосе у місті Махшар. Він перекрив рух в обидва напрямки.

На борту літака знаходилися 135 осіб. Жодна з них не отримала травм. Усіх з успіхом евакуювали.

"Пасажири допомагали один одному виходити з літака, несли дітей та валізи. Деякі вийшли через головні двері, інші вибралися через аварійні", - пояснюється у повідомленні.

До місця інциденту оперативно прибули бригади рятувальної служби. Вони полили літак водою.

Відомо, що лайнер повинен був виконати рейс 6936 з Тегерана у Махшар, який знаходиться на південний захід від столиці.

На оприлюднених відеороликах видно, як навколо літака зібралися десятки очевидців аварії.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні в Ірані сталася ще одна аварія з пасажирським лайнером. Літак буквально загорівся під час рейсу. В екстреному порядку екіпаж повернув судно в аеропорт. На щастя, загоряння почалося невдовзі після старту. Кількість людей на борту не уточнюється, однак жоден з них не постраждав.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?