У Путіна повідомили неочікувану новину щодо Суркова
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна повідомили неочікувану новину щодо Суркова

У Путіна повідомили неочікувану новину щодо Суркова
Джерело:  online.ua

Указу про звільнення помічника президента Росії Владислава Суркова з посади досі немає. З такою неочікуваною заявою виступив речник Кремля Дмитро Пєсков, передає ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Можу поки сказати тільки те, що указу про звільнення Суркова від його обов'язків до сих пір не було, тому де-факто він продовжує залишатися помічником президента Російської Федерації", - заявив Пєсков.

У речника Кремля поцікавилися, чи продовжує Сурков ходити на роботу. Пєсков зауважив, що не може точно це сказати, оскільки "не здійснює функції контролю за відвідуваністю робочого місця".

За його словами, зараз українським напрямом продовжує займатися як Сурков - указу про його відставку не було, - так і помічник президента РФ Юрій Ушаков "в міру необхідності". Окрім того, Пєскова запитали про те, як Путін оцінює роботу Суркова за минулі роки "в плані поліпшення відносин з Україною", але прес-секретар сказав, що "вважатиме за краще залишити це питання без відповіді, бо указу немає".

Як відомо, 25 cічня директор Центру політичної кон'юнктури Олексій Чеснаков повідомив, що Сурков залишив держслужбу "в зв'язку зі зміною курсу на українському напрямі". У Кремлі в цей день заявили про відсутність указу про відставку Суркова з поста помічника президента РФ. Пєсков також заявив, що політика Росії на українському напрямку не змінювалася.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що очільник МВС України Арсен Аваков, який був членом української делегації у Парижі, поділився з українцями шокуючими подробицями зустрічі глави держави Володимира Зеленського з його російським колегою Володимиром Путіним. За словами міністра, під час активних обговорень повернення Україні контролю над кордоном з РФ у представника російської сторони Владислава Суркова здали нерви — він навіть почав кричати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?