Афганський лайнер впав на території "Талібану" - шокуючі подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Афганський лайнер впав на території "Талібану" - шокуючі подробиці

Афганський лайнер впав на території "Талібану" - шокуючі подробиці
Джерело:  online.ua

Пасажирський літак афганської компанії Ariana Airlines впав у понеділок, 27 січня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Associated Press.

Аварія сталася на території провінції Газні, яку частково контролюють бойовики "Талібану". На борту знаходилися 83 людини.

За підтвердженням місцевої влади, літак впав у районі Дех Як близько 13:10 місцевого часу. Наразі невідомо, скільки саме людей загинуло.

Пресслужба Ariana Airlines на офіційному рівні заперечила аварію. Авіакомпанія стверджує, що усі літаки знаходяться в робочому стані та у безпеці.

Провінція Газні знаходиться на сході Афганістану. Вона відома бугристим рельєфом та наближеністю до гірського хребта Гіндукуш.

Востаннє авіакатастрофа на території країни зафіксована 2005 року. Тоді впав лайнер компанії Kam Air під час рейсу з Герата у столичний Кабул. Екіпаж намагався посадити судно в умовах сніжної погоди.

Нагадаємо, кілька афганських громадян знаходилися на борту українського Boeing 737, який збило іранське командування невдовзі після старту в Тегерані.

Як повідомляв ONLINE.UA, вранці у понеділок, 27 січня, нова авіапригода сталася в Ірані. Пасажирський літак, який прямував з Тегерана у Махшар, виїхав за межі аеропорту та перекрив жваве автомобільне шосе. На щастя, жоден пасажир або член екіпажу не постраждав.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?