В Укрпошті відповіли на резонансне питання про китайський коронавірус
Категорія
Україна
Дата публікації

В Укрпошті відповіли на резонансне питання про китайський коронавірус

В Укрпошті відповіли на резонансне питання про китайський коронавірус
Джерело:  online.ua

Представники поштового оператора Укрпошта заявили, що товари з Китаю не несуть загрози на тлі розповсюдження нового коронавірусу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт служби.

За наявними даними, не планується введення заборони у сфері торгівлі чи перевезення товарів через кордон.

"Ми слідкуємо за ситуацією і знаходимося на постійному зв’язку з Міністерством охорони здоров’я в Україні та нашими партнерами в Китаї. Жодних доказів, які б свідчили про ризик поширення коронавірусу через товари, наразі не зафіксовано. Просимо довіряти тільки офіційним джерелам і не поширювати неправдиву інформацію", - закликала Укрпошта.

Нагадаємо, наприкінці грудня Китаєм почав ширитися новий коронавірус. Він був уперше зафіксований в організмі людини. Наразі підтверджено понад дві тисячі випадків захворювання безпосередньо у КНР, а також окремі випадки у кількох країнах. Вірус вбив близько 80 осіб.

Ситуація з 2019 nCoV вплинула навіть на світові ринки нафти й валюти. На тлі коронавірусу нафтопродукти дешевшають разом з китайським юанем.

Як повідомляв ONLINE.UA, у понеділок, 27 січня, РНБО України провела термінове засідання з приводу розповсюдження китайського коронавірусу. Учасники зустрічі погодили заходи з контролю й запобігання поширення інфекції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?