Загибло багато військових: літак США міг розбитися в Афганістані
Категорія
Світ
Дата публікації

Загибло багато військових: літак США міг розбитися в Афганістані

Загибло багато військових: літак США міг розбитися в Афганістані
Джерело:  online.ua

Літаком, який впав в Афганістані у понеділок, 27 січня, міг бути військовий літак США Bombardier E-11A. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Associated Press.

Агентство цитує представників "Талібану" та афганського журналіста Таріка Газнівала. За їхніми даними, судно впало на території провінції Газні, яку частково контролюють бойовики.

На місті аварії нібито знаходиться "дуже багато" тіл американських військовослужбовців. Утім, інформація "Талібану" завжди потребує детальної перевірки, бо вони схильні до перебільшень, коли йдеться про США.

Літак впав на відстані у 10 кілометрів від військової бази Сполучених Штатів. Уламки захищають бойовики-таліби. Вони перевірили населений пункт поблизу - Садо Хело - через відомості про двох осіб, які вижили.

Майор Бет Ріордан, речниця центрального командування США, відмовилася коментувати інформацію про падіння літака. Вона лише заявила, що американські представники розслідують інцидент в Афганістані.

Про Bombardier E-11A відомо, що його використовують для повітряної розвідки.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше закордонні інформаційні агентства стверджували, що впав пасажирський літак афганської компанії Ariana Airlines. Він зіткнувся з землею у східній провінції Газні близько 13:00 за місцевим часом. Представники авіакомпанії спростували такі публікації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?