Пожежа у Мінкульті - названо головну версію
Категорія
Події
Дата публікації

Пожежа у Мінкульті - названо головну версію

Пожежа у Мінкульті - названо головну версію
Джерело:  online.ua

Пожежа у будівлі Міністерства культури, молоді та спорту почалася з підвального приміщення. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Національної гвардії України.

За даними відомства, військовослужбовці евакували 220 осіб до прибуття рятівних бригад.

"За попередньою інформацією, причиною пожежі стала несправність проводки, що і спричинило задимлення будівлі. На щастя, у той момент в будівлі міністерства чергували військовослужбовці 22-ї бригади охорони дипломатичних представництв та консульських установ іноземних держав НГУ, які й викликали співробітників ДСНС та карети швидкої допомоги на місце пригоди", - зазначила пресслужба.

Пожежа почалася близько 10:14 у понеділок, 27 січня. Локалізовано полум'я вдалося близько 11:00. Вогонь спричинив серйозне задимлення всередині будівлі.

Як повідомляв ONLINE.UA, представники ДСНС на місці події успішно евакуювали двох осіб з третього, найвищого, поверху будівлі Мінкульту. Для цього вони використали автодрабину. Окрім того, ще двох постраждалих евакуювали через сходові клітини. Усі вони відмовилися від госпіталізації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?