Ілон Маск розкрив несподіваний секрет свого успіху
Категорія
Технології
Дата публікації

Ілон Маск розкрив несподіваний секрет свого успіху

Ілон Маск розкрив несподіваний секрет свого успіху
Джерело:  online.ua

Здібності визнавати свою неправоту і вміння з користю використовувати критику є одними з головних принципів успіху в бізнесі засновника Tesla і SpaceX Ілона Маска. Мільярдер на енергетичної конференції в Норвегії розповів, якими якостями, на його думку, повинен володіти успішний бізнесмен, і підказав всім бажаючим, на що потрібно звертати увагу на шляху до своєї мети, передає ONLINE.UA з посиланням на Inc.

"Ви повинні прийняти факт, що можете бути неправі, і поставити перед собою мету - менше помилятися. На початку бізнесу все йде добре, але потім неминуче зіткнення з труднощами, і ви пройдете через цілий світ болю", - заявив Маск.

Мільярдер зізнався, яких принципів він дотримується у своїй роботі. По-перше, він намагається використовувати будь-яку можливість, щоб перевершити конкурентів. По-друге, шукає справедливу критику, особливо від близьких людей. І по-третє, оточує себе людьми, які розбираються в чомусь краще за нього.

"Ви повинні бути зацікавлені в критиці, шукати її, особливо у друзів. Зазвичай близькі люди знають, що не так, але не хочуть говорити, щоб не образити. Запитуйте поради у оточуючих людей. Умійте вислухати точку зору людини, з якою ви не згодні ", - радить підприємець, зазначивши, що і сам дотримується таких принципів в своєму бізнесі.

Нагадаємо, статок Ілона Маска на початку 2020 року перевищував 27 млрд доларів. Гендиректор Tesla, якому належать приблизно 22% акцій виробника електромобілів, зараз займає 28 місце в списку найбагатших людей світу. Він також володіє часткою в SpaceX - приватної аерокосмічної компанії. Ця частка оцінюється в 12,5 млрд доларів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ілон Маск підкорив мережу своїми запальними танцями з нагоди відкриття першого заводу Tesla за межами США. Його побудували в китайському Шанхаї в рекордно короткі терміни - на підприємстві виготовлятиметься кросовер Model Y. При цьому Tesla планує вже побудувати складальні потужності в Німеччині для того, щоб поставляти електромобілі європейським споживачам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?