Інтрига від Apple: ЗМІ дізналися нову ціну на бюджетний iPhone
Категорія
Технології
Дата публікації

Інтрига від Apple: ЗМІ дізналися нову ціну на бюджетний iPhone

Інтрига від Apple: ЗМІ дізналися нову ціну на бюджетний iPhone
Джерело:  online.ua

Корпорація Apple незабаром випустить бюджетний iPhone SE 2, однак його ціна виявилася трохи вищою, ніж повідомлялося раніше. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на Appleinsider.

За відомостями джерел, інвестори налаштовані на ціну у 475 доларів США. Для цього є технічно-фінансове обґрунтування.

Протягом поточного кварталу компанія випустить на ринок близько 46 мільйонів "Айфонів". Цей показник на 12% перевищує межу аналогічного періоду 2019 року. Близько 6 мільйонів з цієї кількості прийдеться на iPhone SE 2 (чи iPhone 9 - наразі невідома назва нового девайсу).

Нагадаємо, нова модель iPhone стане першою бюджетною з моменту припинення випуску iPhone SE. Його ціна у 2016 році досягала 399 доларів.

Новий "Айфон" отримає дисплей у 4,7 дюйма, що робить його схожим на 8-му модель 2017 року. Цікаво, що iPhone 8 не планують знімати з продажу після запуску його бюджетного "брата".

Непідтверджені дані свідчать, що в iPhone SE буде фірмовий процесор A13 разом з 3 гігабайтами оперативної пам'яті. Внутрішня пам'ять сягатиме 64 гігабайтів. Модель не матиме технології сканеру відбитка пальців Touch ID та Face ID.

Як повідомляв ONLINE.UA, виробництво нової бюджетної лінійки смартфонів від Apple стартує вже цього лютого. Очікується, що презентація iPhone вже протягом майбутнього березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?