Фани запропонували незвично увічнити Кобі Браянта в НБА - що відомо
Категорія
Світ
Дата публікації

Фани запропонували незвично увічнити Кобі Браянта в НБА - що відомо

Фани запропонували незвично увічнити Кобі Браянта в НБА - що відомо
Джерело:  online.ua

Фанати американського баскетболу запропонували у незвичний спосіб увічнити пам'ять про гравця "Лейкерс" Кобі Браянта. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Change.org.

Користувач з нікнеймом Nick M закликав замінити логотип НБА таким чином, щоб там був силует загиблого баскетболіста. Наразі ініціативу підтримали понад 225 тисяч осіб.

"З передчасною та несподіваною смертю великого Кобі Брайанта, будь ласка, підпишіть цю петицію в спробі увічнити його назавжди як новий логотип НБА", - зазначив Nick M.

Деякі із вболівальників навіть оприлюднили свою версію логотипу американської асоціації.

Нагадаємо, наразі лого зображує силует легендарного Джеррі Веста. Він також грав за "Лейкерс" - з 1960 до 1974. Після "відставки" баскетболіст кілька сезонів тренував команду, а пізніше став її генеральним менеджером.

Саме за часів його роботи "Лейкерс" підписали контракт з Кобі Браянтом. Останній виходив за команду 20 сезонів поспіль - з 1996 до 2016. П'ятикратний чемпіон НБА та двократний золотий призер Олімпіади загинув вранці у неділю, 26 січня. Його гелікоптер потрапив в аварію неподалік від Лос-Анджелеса.

Як повідомляв ONLINE.UA, головною версією шокуючою авіакатастрофи місцева поліція назвала погану погоду. навіть службові гелікоптери у той ранок залишалися на землі. разом з Браянтом загинула його 13-річна донька.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?