Катастрофа MH17: надійшли чудові новини з Гааги
Категорія
Світ
Дата публікації

Катастрофа MH17: надійшли чудові новини з Гааги

Катастрофа MH17: надійшли чудові новини з Гааги
Джерело:  online.ua

Окружний суд Гааги повідомив про адвокатську фірму, що заявила про одного чи більше підзахисних, які готові свідчити на суді у справі збиття малайзійського "Боїнга" у 2014 році на Донбасі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Окружний суд Гааги.

"Адвокатська фірма заявила про відповідача (відповідачів). Окружний суд Гааги не розголошує назву фірми і не повідомляє, про яку саме підозрювану особу (підозрювані особи) йдеться", - сказано в повідомленні.

Нещодавно стало також відомо, що в Донецькій області затримано бойовика так званої "ДНР", якого підозрюють в "охороні" уламків лайнеру рейсу MH17 у липні 2014 року. За даними командування, особу 1994 року народження затримали у четвер, 9 січня.

"У ході опитування затриманого правоохоронці з’ясували, що протягом другої половини 2014 року, у розпал бойових дій на Донбасі, він проходив службу в складі одного з воєнізованих підрозділів бойовиків. Завдання російських кураторів виконував на незаконних блокпостах у Шахтарському районі Донецької області, де неодноразово був свідком злочинів та знущань над цивільними громадянами", - кажуть в штабі.

Нагадаємо, 14 листопада у Нідерландах оприлюднили нові докази причетності російської влади до війни на Донбасі. Це пов’язано також із трагедією "Боїнгу" рейсу MH17.

Як повідомляв ONLINE.UA, Спільна слідча група  оприлюднила, зокрема, аудіозаписи, які свідчать про регулярні контакти РФ  з безпосередніми учасниками подій на Донбасі. Йдеться про розмову помічника президента РФ Владислава Суркова з росіянином Олександром Бородаєм, який створив "уряд" так званої "ДНР".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?