У Кремлі зробили приголомшливу заяву про Донбас
Категорія
Україна
Дата публікації

У Кремлі зробили приголомшливу заяву про Донбас

У Кремлі зробили приголомшливу заяву про Донбас
Джерело:  online.ua

Мешканці окупованих районів Донеччини та Луганщини нібито отримали вже 227 тисяч "російських паспортів". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання "Известия".

За словами очільниці управління з питань міграції МВС РФ Валентини Казакової, це дані за 2019 рік. Наразі у Ростові-на-Дону працює спеціальне відомство, яке займається наданням невизнаних поза межами Росії документів.

Слід зазначити, що інформація про кількість розданих "паспортів" на території так званих "ДНР" та "ЛНР" різниться. Станом на 1 січня російський агресор заявляв про отримання громадянства 196 тисячами мешканців окупованих районів.

Нагадаємо, навесні 2019 року президент РФ Володимир Путін підписав указ про спрощення процедури надання громадянства українцям з ОРДЛО. Паралельно він стверджував, що у Кремлі готові за спрощеною схемою надавати громадянство усім жителям України.

Як повідомляв ONLINE.UA, депутат Державної думи Андрій Козенко нещодавно заявив, що злочинні "ДНР" та "ЛНР" належать до особливих суб'єктів Росії. З таким твердженням-зізнанням він виступив в окупованому Сімферополі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?