Донбас відвідав відомий письменник та філософ - названо мету
Категорія
Україна
Дата публікації

Донбас відвідав відомий письменник та філософ - названо мету

Донбас відвідав відомий письменник та філософ - названо мету
Джерело:  online.ua

Французький філософ, письменник та журналіст Бернар-Анрі Леві відвідав український Донбас. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Державну прикордонну службу.

Мета візиту - ознайомлення з ситуацією на лінії розмежування. Леві у цих заходив виступив як співзасновник Агентства модернізації України. В Євросоюзі він відомий як один з найактивніших борців за підтримку Києва перед лицем російського агресора.

Французькому філософу представили систему КПВВ та порядком їх служби. Він оцінив швидкість забезпечення перетину для громадян.

"Головна ваша зброя - те, що ви показуєте як це: проживати там і проживати тут", - заявив Леві на адресу українських прикордонників.

Письменник під час візиту висловив підтримку усім військовослужбовцям за їхню важку працю у відстоюванні суверенітету держави.

Відомо, що Леві неодноразово відвідував протягом життя зони військових конфліктів. Він висвітлював місцеві події та став автором 20 книжок на політичні теми.

Уперше французький письменник побував у Києві у лютому 2014 року. Там він виступив на Майдані Незалежності та підтримав протестувальників.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно український президент Володимир Зеленський звернувся до населення та міжнародної спільноти. Він нагадав. Що війна з РФ на Донбасі триває, а українці гинуть і надалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?