Disney готує новий сюрприз любителям класичних мультфільмів
Категорія
Культура
Дата публікації

Disney готує новий сюрприз любителям класичних мультфільмів

Disney готує новий сюрприз любителям класичних мультфільмів
Джерело:  online.ua

Кінокомпанія Disney почала роботу над сучасним ремейком класичного мультфільму "Бембі". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deadline.

Думка про створення подальших ремейків з'явилася у компанії на тлі успіху інших подібних перезапусків. Зокрема, "Король лев" зібрав у прокаті 1,66 мільярда доларів США.

Новий "Бембі" вийде у цифровій версії. Реальні кадри природи у мультфільмі поєднають з анімованими тваринами.

Сценаристами проєкту серед інших стали Женева Робертсон-Дворет та Ліндсі Бір. Вони відзначилися працею у "Капітані Марвел" та "Бунтар Один. Зоряні Війни. Історія". Продюсуватиме ремейк казки про оленятко стане компанія Depth of Field. Вона ж працює над новою стрічкою "Піноккіо".

Нагадаємо, оригінальний "Бембі" вийшов у кіно 1942 року. Основою для історії стала книжка "Принц лісу" австрійця Фелікса Зальтена про маленького оленя з відповідним ім'ям. Цей мультфільм вважають улюбленою стрічкою Волта Діснея.

Як повідомляв ONLINE.UA, студія Disney встановила приголомшливий рекорд за підсумками 2019 року. Компанія отримала прибуток у 10 мільярдів доларів - уперше з часів заснування. Вважається, що цей успіх забезпечили завершальні фільми відомих франшиз та перезавантаження старих популярних історій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?