Українців несподівано попередили про небезпеку - що очікується
Категорія
Україна
Дата публікації

Українців несподівано попередили про небезпеку - що очікується

Українців несподівано попередили про небезпеку - що очікується
Джерело:  online.ua

Міністерство внутрішніх справ України попередило населення про раптове погіршення погодних умов. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу відомства.

За даними гідрометцентру, вже з ночі 29 січня підвищується ризик снігопаду, хуртовин. На Закарпатті очікується дощ з мокрим снігом. Сніговий покрив може сягнути 20-30 сантиметрів, а пориви вітру - від 15 до 20 метрів на секунду.

"У західних, північних, Полтавській і Харківській областях - мокрий сніг, утворення нестійкого снігового покриву висотою 3-10 см, місцями налипання мокрого снігу, хуртовини", - додали в МВС.

Зазначається, що погіршення погоди оцінено першим рівнем небезпеки. Воно вплине на автомобільний рух на окремих ділянках доріг.

"В Карпатах - порушення, місцями припинення руху транспорту на дорогах (ІІ рівень небезпечності)", - резюмували в міністерстві.

Відомство закликало до додаткової обережності, особливо за кермом автомобілю.

Як повідомляв ONLINE.UA, тиждень, який почався з 27 січня, відзначився ледь не весняною погодою. Температура повітря в окремих регіонах ще у вихідні сягала 5 градусів тепла. Утім, погіршення погодних умов почалося вже з вівторка, 28 січня. До п'ятниці очікується мокрий сніг або дощі у багатьох частинах України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?