У Путіна знову дорікнули Зеленському - що відомо
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна знову дорікнули Зеленському - що відомо

У Путіна знову дорікнули Зеленському - що відомо
Джерело:  online.ua

У Кремлі пояснили позицію щодо можливого запрошення президента України Володимира Зеленського на заходи з нагоди 9 травня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву речника російського лідера Дмитра Пєскова.

За його словами, така ідея ускладнена нещодавніми заявами Зеленського про Другу світову війну.

"Ви знаєте, мені потрібно це уточнити. Я поки не готовий відповісти на це запитання, але можу повторити, що подібні висловлювання окрім жалю й нерозуміння нічого не викликають. Усе інше потребує уточнення", - відповів прессекретар.

Нагадаємо, президент України під час візиту в Польщу поставив СРСР на одну полицю з гітлерівською Німеччиною. Два тоталітарних режими спровокували світову війну, Голокост, а польська держава стала їхньою першою жертвою.

Ця заява передбачувано обурила посадовців Кремля. Зокрема, Пєсков раніше стверджував, що слова Зеленського нібито образливі, особливо у питанні пам'яті про "дідів".

Як повідомляв ONLINE.UA, голова Служби зовнішньої розвідки звинуватив Зеленського після його виступу у Польщі в зануренні в український націоналізм. Українському державному лідеру дорікнули за те, що він нібито не знає принципів, за якими формували назву частин Червоної армії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?