Перейменування посади Путіна: що задумали у Кремлі
Категорія
Світ
Дата публікації

Перейменування посади Путіна: що задумали у Кремлі

Перейменування посади Путіна: що задумали у Кремлі
Джерело:  online.ua

Російський президент Володимир Путін не має позиції щодо перейменування його посади. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відповідь його речника Дмитра Пєскова.

За словами прессекретаря, голова держави не планує становитися "верховним правителем".

"Поки що все триває в режимі дискусії, це нова ініціатива. Президент Путін нічого не думає з цього приводу", - зазначив Пєсков.

Під час дискусії комісія реєструє велику кількість пропозицій, бо вона саме для цього й створена.

"Потім за підсумками обговорення, відповідно, якісь ідеї будуть відсіюватися, якісь прийматися, якісь ні, а вже звідти з'явиться шуканий підсумок роботи комісії", - додав речник Путіна.

Напередодні про ініціативу щодо перейменування посади президента на "верховного правителя" заявив співголова робочої групи з підготовки пропозицій щодо змін у конституцію. Ця ідея надійшла від одіозного лідера "ЛДПР" Володимира Жириновського.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Пєсков спростував факт звільнення Владислава Суркова, який очолював у Кремлі український та грузинський напрямки політики. До того медіа оприлюднили відомості про написання помічником Путіна заяви про відставку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?