Хто буде президентом РФ після Путіна - експерт шокував прогнозом
Категорія
Політика
Дата публікації

Хто буде президентом РФ після Путіна - експерт шокував прогнозом

Хто буде президентом РФ після Путіна - експерт шокував прогнозом
Джерело:  24 канал

Нещодавні конституційні правки в Росії змусили всіх обговорювати майбутнє цієї країни та ймовірність зміни влади. Відомий журналіст та політичний експерт Павло Казарін у своєму відеоблозі "Грані правди" нагадав усім, що олігархічна черепаха, на якій спочивають політичні опори режиму, нікуди не дінеться. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

За словами експерта, за 20 років очільник Кремля виростив свою власну Росію, яка його переживе.

"Після Путіна цілком може бути той самий "путін", – наголосив журналіст.

Павло Казарін наголосив, що мова йде не про персоналію, а про систему, яка "пустила коріння, проросла та цілком може претендувати на самодостатність". На думку експерта, у нинішньому форматі існування Росія приречена рухатись за добре вивченим імперським алгоритмом.

"З усією атрибутикою у вигляді "скрєп", "національної величі" й експансії. Імперії інакше не вміють, а саме в цьому форматі Росія продовжує своє існування. Під ідеями розширення, поглинання і завоювання за останні триста років споруджено весь необхідний теоретичний, філософський і культурний фундамент. Окремих дисидентів не беруть до уваги — інша Росія просто не обдумана, не осмислена і не існує", – пояснив Казарін.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що аналітик Ян Шир із Кафедри російських та східноєвропейських досліджень (Карлів університет, Чехія) нагадав, що очільник Кремля Володимир Путін оголосив про зміни до Конституції, чим викликав спекуляції на тему, що він шукає спосіб якомога довше залишитися при владі та передати її тому, кого сам же й обере.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?