Метро Києва нагадало про важливі зміни - що необхідно знати
Категорія
Україна
Дата публікації

Метро Києва нагадало про важливі зміни - що необхідно знати

Метро Києва нагадало про важливі зміни - що необхідно знати
Джерело:  online.ua

У київському метрополітені нагадали про вилучення з обігу жетонів вже 2020 року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу транспортного відомства.

За офіційними даними, останній день використання жетонів - 31 березня. далі пасажирам необхідно користуватися е-квитками.

"Використайте, будь ласка, всі свої запаси до 31 березня, якщо не плануєте зберігати жетони "на довгу пам'ять". З 1 квітня разовий прохід буде за qr-квитками", - закликали у метрополітені.

Також підприємство пояснило долю так званих зелених карток метро. Усі записані поїздки можна використати до 31 березня 2021 року.

Нагадаємо, київська влада планувала перевести підземку на безжетонний режим роботи ще восени 2019 року. Утім, реформа провалилася. Терміни запуску перенесли на весну 2020 року.

Паралельно з цим у столичній мерії звітують про роботу над розширенням метрополітену.

Як повідомляв ONLINE.UA, київський міський очільник Віталій Кличко виступив з жорсткою заявою про будівництво нових станцій метро. Він вважає, у медіа поширюють спекулятивні дані щодо проблем під час зведення. Весь процес будівництва насправді триває нібито згідно з планом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?