Він уже працює: Зеленський терміново звернувся до українців
Категорія
Політика
Дата публікації

Він уже працює: Зеленський терміново звернувся до українців

Він уже працює: Зеленський терміново звернувся до українців
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський записав нове відео з промоцією роботи Офісу протидії рейдерству. За словами глави держави, наразі Офіс працює дуже результативно. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на запис, оприлюднений 29 січня на сторінках Зеленського у соціальних мережах.

"Ви чули про Офіс протидії рейдерству? Ні? Так? Хай там як – він працює і працює результативно!", - написав Зеленський.

Що цікаво, як приклад в ОПУ наводять ситуацію з квартирою режисера Юрія Ляшенка, який в кінці 2019 року поскаржився на незаконне заволодіння його майном.

"Режисер у 2009 році хотів отримати спадщину – квартиру від померлої родички, тож звернувся до відповідних державних органів. Тим часом нерухомість захопили сторонні особи. Попри перемогу потерпілого в судових процесах, нотаріус відмовився виконувати рішення Верховного Суду. Згодом Юрій Ляшенко дізнався, що квартиру перереєстровано на третіх осіб", - сказано в повідомленні.

На відеозаписі Зеленський спілкується з режисером, телефонує міністру юстиції Денису Малюсьці. Потім президент і Ляшенко з адвокатами вирушають із Банкової в Офіс протидії рейдерству (за повідомленням ОП – на вулиці Сверстюка, 15), де відбувається засідання комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації і в терміновому порядку ухвалюється рішення скасувати незаконну реєстрацію, а міністр підписує відповідний наказ.

В ролику режисер питає, чи може команда Офісу протидії рейдерству працювати в таком режимі щодня і міністр запевняє, що "приблизно в такому режимі вони і працюють".

Варто зазначити, що вже до 30 грудня 2019 року особи, що незаконно займали квартиру кінорежисера, залишили її і Юрій Ляшенко повернувся до своєї оселі.

Як повідомляв ONLINE.UA, Зеленський підписав низку законопроєктів,  які пов’язані з різними питаннями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?