"Ексміністр ДНР" неочікувано почав дякувати СБУ - що відбувається
Категорія
Україна
Дата публікації

"Ексміністр ДНР" неочікувано почав дякувати СБУ - що відбувається

"Ексміністр ДНР" неочікувано почав дякувати СБУ - що відбувається
Джерело:  online.ua

Колишній "міністр вугільної промисловості ДНР" Ігор Івакін, якого українські правоохоронці нещодавно нібито вивезли з ОРДО, неочікувано для всіх подякував працівникам Служби безпеки України за "новий етап" у його житті. Про це "ексчиновник" написав в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

"Завдяки співробітникам СБУ у мене з'явилася можливість почати новий етап і повернутися до нормального життя. Через обставини непереборної сили навесні 2014 року, коли я був призначений в присутності російських радників на посаду "міністра вугільної промисловості", мене поставили перед фактом і, побоюючись за життя близьких, не міг публічно відмовити, адже...там особливо не панькаються з тими, хто їм суперечить...З метою доведення громадськості фактора неспроможності існування "ДНР", утвореного агресивною політикою РФ, тотального занепаду всіх галузей промисловості і життя в цілому на окупованих територіях, визначення свого статусу в рамках чинного законодавства України... вирішив про необхідність свого публічного звернення", - написав Ігор Івакін.

Як відомо, 29 січня, СБУ повідомила, що у ході спецоперації вивела Івакіна на підконтрольну українській владі територію і отримала від нього "корисну інформацію" про вплив Росії на бойовиків. Варто звернути увагу на те, що кілька джерел свідчать, що "ексміністр" ще з 2014 року проживав на контрольованій українським урядом території.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, СБУ виявила та затримала бойовика терористичної організації "ЛНР", який збирав інформацію про об’єкти критичної інфраструктури Харківщини, для організації терактів та диверсій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?