У Харкові почали операцію через стрілянину та вибух - що відомо
Категорія
Події
Дата публікації

У Харкові почали операцію через стрілянину та вибух - що відомо

У Харкові почали операцію через стрілянину та вибух - що відомо
Джерело:  online.ua

У Харкові введено спеціальну поліцейську операцію "Сирена" внаслідок стрілянини та вибуху. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Нацполіції обласного рівня.

За даним правоохоронців, інформацію щодо події у поліції зафіксували о 13:30 у четвер, 30 січня. Інцидент стався на вулиці Кузнецькій. Місцева мешканка проінформувала владу, що почула кілька пострілів та вибух після них.

"За адресою виїхали керівництво ГУНП в Харківській області, Шевченківського відділу поліції, слідчо-оперативна група та спеціалісти вибухотехнічного управління. Зі слів очевидців, з місця події поїхав автомобіль білого кольору, в якому може знаходитись постраждалий", - пояснили в управлінні поліції.

Наразі правоохоронці вивчають місце події та почали пошуки зазначеного автомобіля.

Як повідомляв ONLINE.UA, востаннє гучний вибух стався у Харкові у листопаді 2019 року. Тоді невідомі зловмисники намагалися підірвати автівку відомого адвоката. Пізніше машину, на якій намагалися втекти злочинці, знайшли на околиці міста. Транспорт з європейськими номерними знаками згорів вщент, його передали для дослідження експертам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?