Продай собаку за комуналку: Нафтогаз відреагував на скандальну заяву депутата
Категорія
Україна
Дата публікації

Продай собаку за комуналку: Нафтогаз відреагував на скандальну заяву депутата

Продай собаку за комуналку: Нафтогаз відреагував на скандальну заяву депутата
Джерело:  online.ua

Українці повинні оформляти субсидію, якщо у них немає можливості оплачувати повну суму за комунальні послуги, а не продавати собак, котів і хом'яків. У держбюджеті на субсидії закладено 50 млрд гривень. Таким чином в "Нафтогазі" відреагували на скандальну заяву депутата від "Слуги народу" Євгенія Брагаря, передає ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу компанії.

"У Держбюджеті цього року передбачено близько 50 млрд грн живих грошей на часткову оплату платіжок для сімей, яким складно оплачувати повну ціну. Понад 130 млн грн щодня, уявіть собі цю суму. Продавати собак, котів, хом'яків, черепах і інших друзів не треба. Треба звертатися за фінансовою допомогою, на яку ви маєте право за законом", - відповіли на обурливі слова Брагаря в "Нафтогазі".

Нагадаємо, напередодні депутат від фракції "Слуга народу" 25-річний Євген Брагар порадив пенсіонерці, яка поскаржилася на високу вартість комунальних послуг, продати свою елітну собаку і розплатитися за комуналку. Таку скандальну заяву він зробив в ефірі програми на українському телеканалі - вона викликала бурю обурення серед українців. Українці навіть запустили флешмоби в соцмережах - "#продайсобакусплатизагаз", "# не_продам_свою_собаку" і "# БроНеПродається".

У партії "Слуга народу" вибачилися перед українцями за скандальну заяву Брагаря. Колеги розкритикували його за некоректні слова, зазначивши, що позицію Брагаря не підтримують в партії.

"Жарти про собак дійсно смішні. Критика - доречна. Сподіваюся, ця ситуація стане уроком для всіх. Від імені керівництва фракції прошу вибачення у всіх, кого могли образити такі слова Євгена Брагаря. Ми їх не підтримуємо, це не є і не може бути нашою позицією", - зокрема вибачилася за свого колегу депутатка Євгенія Кравчук.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що напередодні міністри відзвітували президентові України Володимиру Зеленському про зниження тарифів на опалення в країні. Вони погодилися, що не у всіх областях виконали доручення президента і не знизили платіжки за тепло по необґрунтованих причинах. Зеленський вимагає пояснень- він доручив прем'єр-міністру Олексію Гончаруку вирівняти зниження тарифів на опалення до 25-30% у всіх областях країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?