Нічого не вийде, бійтеся: в Кабміні пригрозили корупціонерам
Категорія
Україна
Дата публікації

Нічого не вийде, бійтеся: в Кабміні пригрозили корупціонерам

Нічого не вийде, бійтеся: в Кабміні пригрозили корупціонерам
Джерело:  online.ua

Міністерка розвитку громад і територій Альона Бабак зважилася на сміливу заяву. Вона підкреслила, що у будівельній галузі України панує корупція, і різні клани намагаються зберегти сфери свого впливу, але порадіти з її звільнення у злопихателів не вийде. Про це Бабак розповіла в ході засідання парламенту 4 лютого, передає ONLINE.UA.

"Я попросила це слово для того, щоб сказати тим людям, яких я би назвала злопихателями у будівельній сфері, які обплутали її як спрут, і, думаю, хотіли би радіти на моїх кістках після мого звільнення: "Не вийде!". Не вийде тому, що те, що розпочато цим урядом, Міністерством розвитку громад, Офісом президента по боротьбі з корупцією у будівельній галузі, у сфері архітектурно-будівельного контролю розпочато і не має зворотного шляху. Те, що іду я з цієї посади не означає, що президент припинив боротьбу з вами. Вся система запущена. Бійтеся! Вам не буде місця в будівельній галузі", - наголосила Альона Бабак.

Окрім того, вона зазначила, що наразі правоохоронці "розпочали системну боротьбу з тими, хто сьогодні через різні клани намагається розгойдати ситуацію як в Офісі президента, так і в уряді, і спекулюють на цьому".

За словами Бабак, зараз корупціонери через "підставні організації типу "Стоп свавілля", "Громадська правда" намагаються звільніти людей в Держархбудінспекції. Також певні люди продовжують працювати у системі ДАБІ і "писати кляузи, щоб залишити сферу свого впливу".

Як повідомляв ONLINE.UA, 4 лютого Рада проголосувала за звільнення Альони Бабак.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?