У Путіна шокували новою цинічною заявою про Крим
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна шокували новою цинічною заявою про Крим

У Путіна шокували новою цинічною заявою про Крим
Джерело:  online.ua

Офіційна Москва не втомлюється дивувати міжнародну спільноту новими шокуючими заявами та порівняннями. Так, віцеспікер Держдуми РФ і віцепрезидент ПАРЄ Петро Толстой пропонує закріпити в російській Конституції поняття шлюбу як союзу чоловіка і жінки, цинічно порівнявши його з окупацією Криму.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

"Такі недоторканні речі, як традиційний шлюб і сім'я, повинні бути закріплені в Конституції, саме так, як у 2014 році ми закріпили в Конституції приналежність Криму Росії", - заявив одіозний російський політик.

За його словами, дане нововведення створить бар'єр для спроб прописати окремі, додаткові права для ЛГБТ. Толстой також додав, що "сьогодні ці спроби робляться за допомогою проекту закону про профілактику домашнього насильства".

Як відомо, законопроект про профілактику домашнього насильства був опублікований у листопаді минулого року на сайті Ради Федерації РФ, в ньому пропонується виносити захисні приписи, що обмежують можливість спілкування кривдника з жертвою.

Нагадаємо, що в РФ робоча група розглядатиме питання згадки в Конституції Росії Бога, за що закликав молитися патріарх РПЦ Кирил. 15 cічня очільник Кремля Володимир Путін озвучив пропозиції щодо зміни Конституції РФ, які парламент може прийняти після всенародного голосування.

Як повідомляв ONLINE.UA, громадяни РФ та користувачі мережі зі всього світу  не втомлюються створювати смішні меми  після скандального послання очільника Кремля Володимира Путіна Федеральному зібранню.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?